Felhasználói név Jelszó


























Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Takler Panzió és Pince-Szekszárd
Cím: 7100 Szekszárd, Decsi Szõlõhely hrsz. 1799Email: taklerpanzio@gmail.com
Web: www.takler.comTelefon: (74)311-961, (20)429-2430
Fax: (74)510-927Gps: 46.34023285 , 18.69921494

Bevezető

szállás Szekszárd, szálláshely Szekszárd, szállás lehetõség Szekszárd, panzió Szekszárd, borászat Szekszárd, borkóstolás Szekszárd, Takler Panzió és Pince-Szekszárd

Bemutatkozás

Panzió:

Nemrég megnyílt, rusztikusan berendezett panziónkban sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket.
Szoba árak:
Nagy franciaágyas ill. különágyas szoba minibárral: 15.500 Ft/éj
Kis franciaágyas szoba minibárral: 13.000 Ft/éj
Kis franciaágyas ill. különágyas szoba: 12.000 Ft/éj
A szobák felszerelése:
- minibár (a minibárral rendelkezõ szobákban)
- szabályozható klímaberendezés (hideg/meleg)
- telefon
- fürdõszoba: WC, zuhanyzó, hajszárító
- a panzió területén vezeték nélküli Internet (Wifi) érhetõ el

Egyágyas kedvezmény szobánként: 2.000 Ft
Vendégeinknek ingyenes parkolási lehetõséget biztosítunk.
A szobákat 14 órától lehet elfoglalni, illetve 10 óráig kell elhagyni.
Az árak szobánként értendõek, a reggelit és az Áfa-t tartalmazzák!
Panziónk nemdohányzó, dohányzásra csak az arra kijelölt helyen van lehetõség.

A Borház:

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szõlõtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintõ Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetõen kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-tõl folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig. Pincészetünket hárman irányítjuk ( Takler Ferenc és két fia, Ifjabb Ferenc és András ) A kitûnõ domborzati- és talajadottságokat, valamint a meleg, szubmediterrán klímát kihasználva készítjük vörösborainkat. Jelenleg 58 hektáron gazdálkodunk. Pincészetünk kínálatában a világfajták borai, vagyis a Merlot, Cabernet franc és sauvignon mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a tájjelegû vörösborok, a máig különlegességnek számító Kadarka, az egyre kedveltebb Kékfrankos, valamint az elõbb említett fajták házasításával készített Szekszárdi bikavér. A vörösborok mellett üde rosé-t, valamint déli stílusú fehérborokat is készítünk. Borászati hitvallásunknak megfelelõen sötét, testes, érett tanninokban gazdag, de bársonyosan lágy, egyedi ízvilágú borokat készítünk a vidék boraira jellemzõ fûszerességgel, zamatgazdagsággal. Vörösboraink 1.5-2 éves ászokhordós illetve új tölgyfahordós érlelés után kerülnek palackba, ahol fajtától függõen hosszú évekre elegendõ potenciállal rendelkeznek.






Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink